Boska Mr. Smith BBQ Schort Zwart - 100% Europees leer - Met bieropener

3366369
129.99
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Mr. Smith BBQ Schort Zwart - 100% Europees leer - Met bieropener
129.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Schone kleding en alle bbq tools bij de hand; het Mr. Smith BBQ Schort Zwart van BOSKA is onmisbaar voor elke barbecue held! Een stoer schort – gelooid in Nederland – dat gemaakt is uit één stuk hoogwaardig Europees leer. Inclusief bieropener en praktisch zakje voor je mobiel of flesje drinken. Grillen maar!

Met dit leren schort heb je al je barbecue tools bij de hand. Je hangt ze eenvoudig aan het leren riempje of aan de musketonhaak. Aan deze haak vind je ook een compacte bieropener, waarmee jij alle drankjes – met of zonder alcohol – kunt openen.

Deze onmisbare accessoire voor echte barbecue fanaten is gemaakt van één stuk hoogwaardig Europees leer. Het is gelooid door echte specialisten in Nederland. Het flexibele type leer en de verstelbare banden zorgen voor extra draagcomfort.

Tijdens het grillen lust je vast een lekker fris drankje. Het flesje hoef je tussen het drinken door niet in je handen te houden. Deze bewaar je eenvoudig in het handige vakje van je schort. Of gebruik het leren vak om je mobiel bij de hand te hebben.

Met dit stijlvolle, zwarte schort om kun je zorgeloos barbecueën. Het leer beschermt je kleding tegen vlekken en spetters. Is het bbq schort vies geworden? Met een vochtige doek is hij zo weer schoon. Zorg alleen dat het doekje niet doorweekt is, dit kan vlekken op het schort veroorzaken. Op het Mr. Smith BBQ Schort Zwart van BOSKA krijg je standaard levenslange garantie.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638055527
  • Aantal stuks in verpakking: 0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Leder
  • Afmeting (cm): 85,5x58 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten