Momenteel niet beschikbaar

Tina- De Tina Turner Musical - tot 50% voordeel

Allerlaatste kans. Nog maar te zien t/m 19 februari. Wees er dus snel bij.

Ga met voordeel naar TINA ‒ De Tina Turner Musical! Dé musical is te zien tot en met 19 februari 2023. Beleef haar inspirerende levensverhaal met al haar bekende hits nu het nog kan. Koop nu tickets en kijk uit naar een spectaculaire avond in het theater! Wees er snel bij, want OP=OP!

Overweldigend, inspirerend en onvergetelijk
TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook. In TINA - De Tina Turner Musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The Best’.

Dit inspirerende verhaal moet je horen, beleven en voelen!