Momenteel niet beschikbaar

Youseum Amsterdam

Dé social media experience helemaal over jou

Maak jij de aller tofste foto’s voor je socialmediakanalen? Youseum is een unieke social media experience waar jij centraal staat. TikTok, Instagram of zonder telefoon: jij wordt 1,5 uur lang vermaakt in de meest creatieve experience van Nederland! Er zijn 15 unieke samengestelde kamers met 30 interacties, die je uitnodigen om plezier te hebben en creatief te zijn, terwijl je reflecteert op de wereld om je heen.

Duik in een zee van likes en ontmoet jezelf oneindig vaak in de spiegelkamer. Spetter in een gigantische ballenbak, trouw in een LGBTQ-trouwkapel en slaap op stapels geld in de International Bank of You - niks is te gek. Bij Youseum kun je je innerlijke kind loslaten en je creativiteit de vrije loop laten (ook als je geen Instagram hebt)!

  • Maandag t/m woensdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag, zaterdag, zondag: 10:00 - 17:00 uur

Neem je telefoon mee en maak de tofste foto's in alle kamers, of maak gebruik van ons camerasysteem om digitale foto’s te maken. Met eindeloos veel fotomogelijkheden is Youseum de beste plek om waanzinnige foto’s te maken. Onze Heroes (gidsen) staan voor je klaar om de ervaring onvergetelijk te maken.