Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Hybrid Pocketveren Matras

Hybrid Pocketveren Matras

3 reviews

Levertijd: 1 - 2 weken

Dit matras heeft een uitstekende vochtopname en ventilatie. Mocht je het snel warm hebben ’s nachts, is dit matras echt een aanrader!

Je bespaart € 120,- -48%

249,-

129,-

Of 43,- in3 termijnen In3 is een betaalmethode waarmee je in 3 termijnen betaalt. Je betaalt de eerste termijn nu. De andere 2 termijnen binnen 60 dagen.

In winkelmand

Informatie Hybrid Pocketveren Matras

Weer een nacht wakker gelegen en last van pijn in je rug? Of werd je doorweekt van het zweet wakker? Wij hebben de oplossing voor je! Het cooling down pocketveren matras is een medium to stevig matras met een perfecte ondersteuning. Het matras is ook ideaal voor mensen die het 's nachts snel warm hebben. Wordt heerlijk uitgerust wakker zodat je de dag met een glimlach kan beginnen!

Tijk
De tijk is het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt. De tijk van dit matras is gemaakt van AEGIS. Dit is een hoogtechnologisch materiaal gemaakt van een speciaal ontworpen polyestervezel. Elke vezel heeft vier kanalen, die een 20% groter oppervlak hebben dan een gewone ronde vezel. Hierdoor is de tijk vochtregulerend, ademend, anti-allergisch en zeer comfortabel.

Pocketvering
Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met hybrid schuim. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geregeld. Hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per m² en biedt hierdoor een medium-stevige ondersteuning.

Extra comfort tijdens de nacht
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de beste ondersteuning.

Hoog corrigerend vermogen
Een ander groot voordeel van dit materiaal is het hoog corrigerend vermogen. Het vermogen van het cooling down pocketveren matras om zich zo aan te passen aan het lichaam dat het lichaam voldoende ondersteuning krijgt daar waar dat nodig is. Ook biedt hybrid schuim de beste progressieve tegendruk (hoe meer je het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft). Simpel gezegd: hybrid schuim biedt erg veel ondersteuning.

Overige informatie
Daarnaast is dit matras bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk antiallergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per persoon en is ca. 20 cm hoog. Het matras is niet geschikt voor spiraalbodems en lattenbodems met minder dan 28 latten. De tijk is afritsbaar en kan gemakkelijk gewassen worden. Draai het matras minstens 2 keer per maand om (hoofd en voeteneind plus onder bovenkant).

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Het matras wordt geleverd tot aan de drempel.

Let op het matras heeft aangepaste verzendkosten van € 14,99

Onze klanten aan het woord

2 opdek matrassen besteld met elastiek .

Ine

Er stond vandaag besteld morgen in huis. Deze opdek matrassen waren in de reclame dus meteen 2 beste...

14-01-2023

I

Is dit een fout van jullie

Pablo

In de krant staat dit matras voor 159 en hier voor 129. doe er je voordeel mee.

11-01-2023

P

Erg prettig matras!

Sigrid

Heel fijn matras, geen last van m'n rug meer! Op één of andere manier blijft het lekker luchtig s'...

17-12-2021

S

Specificaties

Type Matras
Materiaal tijk AEGIS
Materiaal kern Pocketveren
Hoogte 20 cm
Hardheid Medium
Belasting Tot 120 kg per persoon
Tijk wasbaar Wasbaar op 30 ºC
Geschikt voor droger Ja, lage stand
Garantie 5 jaar fabrieksgarantie
Ondersteuning
Drukverdeling
Ventilatie
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(3)

2 opdek matrassen besteld met elastiek .

Ine

Er stond vandaag besteld morgen in huis. Deze opdek matrassen waren in de reclame dus meteen 2 besteld. Maar vandaag gewacht maar nog niet ontvangen. Aangezien dat ik iemand in huis moet hebben om deze matrassen aan te nemen omdat ik zelf op bed lig en het langer duurt voor ik de deur kan open maken. En de persoon die deze matrassen aan moet nemen omdat u ze niet binnen op de gang kunt afzetten schrijf ik deze review maar dan wil ik wel van tevoren weten wanneer deze geleverd worden. Dit kan door mij een mailtje te sturen of te bellen. Dan kan ik er rekening mee houden. Dus hoop dat deze opdek matrassen alsnog vlug geleverd worden. Bij voorbaat alvast bedankt. Mvg Mevr Ine Gerrits 6371 HB Landgraaf

14-01-2023

I

Is dit een fout van jullie

Pablo

In de krant staat dit matras voor 159 en hier voor 129. doe er je voordeel mee.

11-01-2023

P

Erg prettig matras!

Sigrid

Heel fijn matras, geen last van m'n rug meer! Op één of andere manier blijft het lekker luchtig s'nachts, maar is het wel lekker warm! Enn netjes geleverd, top.

17-12-2021

S

    Laatst bekeken producten

    Heb je dit al bekeken?



    Maak nu je bestelling compleet

    Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

    Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

    Gillette Scheermesjes

    13,49

    70-PACK Batterijen | AA & AAA

    59,99

    12,99

    Maak een keuze