Deal is verlopen
Nintendo Switch Console - Blauw / Rood

Nintendo Switch Console - Blauw / Rood

€285,99

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

63x gebruikt

Nintendo Switch Console - Blauw / Rood (2019 editie met verbeterde accuduur) Nu voor €285,99!

Niet eerder zo goedkoop geweest. Nu meerdere webwinkels die deze versie van de Switch voor deze prijs beschikbaar hebben. Zeer goede deal met de feestdagen die alweer in het verschiet liggen. De pepernoten liggen immers ook al in de winkel...

De Switch is jouw spelcomputer voor thuis en onderweg. Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv. De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk tussendoor de games kunt spelen die je wilt. Dit systeem luidt een nieuw tijdperk in waarin je je leven niet hoeft aan te passen om games te spelen. In plaats daarvan past het systeem zich aan aan je leven. Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen!

Let op:

Je mag bij bol.com momenteel maximaal 1 stuk per klant bestellen van dit product. Dit model betreft het vernieuwde Nintendo Switch model, met verbeterde accuduur. Dit betreft producten met modelnummer die beginnen met "HAD". De accuduur is ongeveer 4,5 - 9 uur. De batterijduur hangt af van welke games je speelt. The Legend of Zelda: Breath of the Wild kun je bijvoorbeeld ongeveer 5,5 uur spelen op een volle batterij. De Nintendo Switch kan voortgang in games niet back-uppen.

Plaats een reactie