Deal is verlopen
Logitech Prodigy G213 - Toetsenbord 32% korting

Logitech Prodigy G213 - Toetsenbord 32% korting

Deal is verlopen

Logitech Prodigy G213 - Toetsenbord 32% korting

Deal is verlopen

Rik

0 reacties

204x gebruikt

Gaming toetsenbord (QWERTY) met (zelf instelbare) verlichting. Elders vanaf €46,04.

Productbeschrijving

Voor de gamers die graag het beste willen of snelle typers, is er het Logitech G213 Prodigy Gaming Toetsenbord. Door de hoge aanraakgevoeligheid en een verbeterde feedback van de toetsen is het mogelijk om heel snel toetsen in te drukken. Je vindt makkelijker de toetsen die je zoekt dankzij de RGB-verlichting.

Achtergrondverlichting in verschillende kleuren
Om makkelijk de toetsen te vinden die je zoekt, kan je vijf verschillende verlichtingszones op het toetsenbord aanbrengen. Met een keuze uit meer dan 16,8 miljoen kleuren, ontdek je er ongetwijfeld een paar die je bevallen. Door de kleuren aan te passen aan jouw configuratie, kan je beter presteren of personaliseer je je toetsenbord. De verlichting komt vooral door de letters dankzij het beperken van lichtverlies rond de toetsen. Zo zijn de letters helder en kan je ze makkelijk vinden in een donkere omgeving. Met de Logitech Gaming Software synchroniseer je dit toetsenbord met andere Logitech G-apparaten.

Stevig en gebruiksvriendelijk
De G213 Prodigy is een compact maar volledig toetsenbord met de gewone grootte voor de toetsenbordindeling. Het is gebruiksvriendelijk, zelfs tijdens lange game sessies, dankzij de ingebouwde handsteun en de verstelbare pootjes. Het werd ontworpen om netjes te blijven tijdens gebruik en is dus bestendig tegen vocht en vuil.

Gevoeligheid van de toetsen
Door de aanraakgevoeligheid van de G213 naar een volgend niveau te tillen, worden je prestaties sterk verbeterd. De responsieve feedback (4 x sneller dan gewone toetsenborden!) laat gamers weten dat de toets werd ingedrukt en aangenomen waardoor ze onmiddellijk verder kunnen spelen. Anti-ghosting is uiteraard ook belangrijk en werd als prioriteit opgenomen in het ontwerp van dit toetsenbord. Zo kan je meerdere toetsen tegelijkertijd indrukken zonder vertraging of verlies.

Speciale mediatoetsen
Met de mediaknoppen controleer je muziek en video's die op de achtergrond spelen zonder je spel te verlaten. Je kan makkelijk het volume aanpassen, muziek dempen, stoppen of pauzeren, of naar het volgende item op je afspeellijst gaan.

Productbeschrijving
• Aanpasbare RGB-verlichting in vijf zones, keuze uit meer dan 16,8 miljoen kleuren
• Bestendig tegen vocht (dit maakt het toetsenbord ook makkelijk te reinigen)
• Geïntegreerde handsteun en verstelbare pootjes voor een aangename houding
• Toetsen met anti-ghosting en feedback tot 4x sneller dan standaardtoetsenborden
• Mediaknoppen voor controle over het spelen van achtergrondmateriaal

Inbegrepen in dit pakket:
• Gaming toetsenbord
• Gebruikershandleiding
• 2 jaar fabrieksgarantie

Plaats een reactie