Deal is verlopen
Gratis kinderboek cadeau bij €12,50 aan kinderboeken

Gratis kinderboek cadeau bij €12,50 aan kinderboeken

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

7x gebruikt

Het is weer Kinderboekenweek! Dat betekent dus ook dat je het Kinderboekenweekgeschenk cadeau krijgt bij de aankoop van een nieuw kinderboek twv €12,50 of meer.


Tijdens de Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober ontvang je bij besteding vanaf 12,50 aan Nederlandstalige kinderboeken gratis het (digitale) Kinderboekenweekgeschenk 'Tiril en de Toverdrank'.


Voor het papieren geschenk geldt: op=op.

Het papieren geschenk wordt verstuurd wanneer er ten minste €12,50 aan papieren boeken gekocht wordt, het digitale geschenk wordt verstuurd wanneer er ten minste € 12,50 aan ebooks gekocht wordt. Het is dus niet mogelijk papieren boeken en ebooks te combineren om aan €12,50 te komen en zodoende het geschenk te ontvangen. Deze actie geldt niet voor te reserveren boeken, studieboeken en boeken van externe verkopers.

Bestaat jouw bestelling uit e-books? Het kan tot 24 uur duren voordat je digitale geschenk automatisch op je apparaat is gezet.
Deze actie geldt niet voor te reserveren boeken, studieboeken, luisterboeken en boeken van externe verkopers.

Dit jaar is er ook weer een speciaal Kinderboekenweek prentenboek. Het prentenboek wordt geschreven en geïllustreerd door Mark Janssen. Mark Janssen is een bekend illustrator. Vanaf zijn eerste illustratie tot nu toe werkte hij al mee aan 500 publicaties. Tijdens de Kinderboekenweek is dit boek verkrijgbaar voor maar € 7,25.

Plaats een reactie