Deal is verlopen
Google Stadia Premiere Edition | 4K chromecast Ultra

Google Stadia Premiere Edition | 4K chromecast Ultra

Deal is verlopen

Google Stadia Premiere Edition | 4K chromecast Ultra

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

250x gebruikt

Speel games op je tv met de Stadia Premiere Edition.

Nu van €79,99 voor €22,22 in de Google Store (gratis verzending).

user_2_226-resized.jpg

De aanbieding voor Stadia Premiere Edition is geldig zolang de voorraad strekt. Stadia behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment te wijzigen of te annuleren. Promotor: Google Commerce Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Voor de Chromecast Ultra heb je een tv met een HDMI-poort, een wifi®-netwerk en een geschikt mobiel apparaat (Android of iOS) nodig. De minimale OS-vereisten vind je op g.co/cast/req. De beschikbaarheid en prestaties van functies en services zijn afhankelijk van de app, het apparaat en het netwerk. Mogelijk zijn niet alle functies en services in alle regio's beschikbaar. Meer informatie vind je in het Helpcentrum voor Chromecast.

De Stadia-controller vereist een wifi-netwerk en een mobiel apparaat met Android 6.0 Marshmallow of hoger of iOS 11 of hoger. De beschikbaarheid en prestaties van services, apps en functies (waaronder 4K, HDR, 60 FPS en 5.1 surround sound) zijn afhankelijk van de service, het netwerk, het apparaat en de game, en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle games in alle regio's. Draadloos gamen met de Stadia-controller is alleen mogelijk op een tv via een Chromecast Ultra. Alle functies, functionaliteit en andere productspecificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Stadia ondersteunt tablets met Chrome OS, waaronder de Pixel Slate, Acer Chromebook Tab 10 en HP Chromebook X2. Stadia ondersteunt telefoons in de Pixel 2-, Pixel 3-, Pixel 3a- en Pixel 4-serie, en populaire Android-telefoons. Zie g.co/stadia/help voor de minimale vereisten en een lijst met geschikte mobiele telefoons.

Als je een Stadia-controller wilt gebruiken met een tv, heb je ook een Google Chromecast Ultra nodig. Ga naar g.co/stadia/help voor meer informatie.

Stadia, het Stadia-teken, Pixel, Google Chromecast Ultra en gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Wifi® is een handelsmerk van Wi-Fi Alliance. IOS is een handelsmerk van Cisco en wordt onder licentie gebruikt. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaren.

Destiny 2 © 2019 Bungie, Inc. Alle rechten voorbehouden. Destiny, het Destiny-logo, Bungie en het Bungie-logo zijn handelsmerken van Bungie, Inc.

Plaats een reactie