Deal is verlopen
SONY WH-1000XM3 | €159 (met nieuwsbriefkorting)

SONY WH-1000XM3 | €159 (met nieuwsbriefkorting)

Deal is verlopen

SONY WH-1000XM3 | €159 (met nieuwsbriefkorting)

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

48x gebruikt

SONY WH-1000XM3 Zwart en/ of zilver | nu voor €169 bij MediaMarkt, bol.com en amazon. Maar bij MediaMarkt kun je nog van €10 EXTRA korting profiteren als je een nieuw klantaccount gebruikt!

Bluetooth: Ja
Signaaloverdracht: bedraad en draadloos
Noise cancelling: Ja
Draagwijze: Over-ear
Geïntegreerde microfoon: Ja

Geniet ongestoord van jouw favoriete playlist met de Sony WH-1000XM3-headphones met revolutionaire ruisonderdrukking. Het vervelende gebrom als je in een vliegtuig zit of de drukte van een rumoerige omgeving worden weggefilterd, terwijl belangrijke mededelingen wel gewoon te verstaan zijn. De Sony WH-1000XM3 laat je zelfs onderweg naar je vakantiebestemming al genieten.

Dankzij de grote drivers, het gigantische frequentiebereik en de comfortabele kussens wil jij deze high-end hoofdtelefoon nooit meer af doen. Daarom is het maar goed dat de WH-1000XM3 hi-res audio ondersteunt. Zo wordt jouw muziek in de hoogst mogelijke bitrate afgespeeld. Daarnaast geniet je met de WH-1000XM3 van volledige vrijheid. Zo gebruik je hem draadloos via Bluetooth, wat dankzij NFC supersimpel is om met je smartphone te verbinden, en wordt er een kabel meegeleverd als draadloos even niet mogelijk is. Aan de accu zal het in ieder geval niet liggen, want met een standby-tijd van 200 uur ligt deze hoofdtelefoon altijd klaar voor je. Daarnaast is de Sony WH-1000XM3 zowel via de oorschelp als via de Sony Smart Listening-app op je smartphone te bedienen. Mogelijkheden genoeg om van jouw favoriete muziek te genieten.

Dit krijg je erbij:
Draagtasje, Aansluitadapter voor gebruik in vliegtuig, Aansluitkabel, USB-kabel

Plaats een reactie