Deal is verlopen
Medion Laptop Akoya E15413

Medion Laptop Akoya E15413

Deal is verlopen

Sjaakie

0 reacties

59x gebruikt

Ontdek de MEDION AKOYA E15413 (MD 62464): Jouw Perfecte Reisgenoot

Met de MEDION AKOYA E15413 ben je altijd en overal productief en vermaakt. Deze slanke en stijlvolle notebook, met een gewicht van slechts 1,85 kilogram en een dikte van 18,5 millimeter, is ontworpen om je te begeleiden waar je ook gaat. Of je nu werkt vanuit een trein, park, of balkon, deze laptop is jouw betrouwbare partner.

Krachtige Prestaties: Uitgerust met een Intel Core i5-1235U processor van de 12e generatie, 8 GB LPDDR4X RAM, en 512 GB SSD, biedt het een naadloze en snelle ervaring. Voer belangrijke taken uit en geniet van het beste entertainment op het 15,6-inch full-hd-scherm.

Elegant Ontwerp: De aluminium behuizing geeft het een fraai uiterlijk, terwijl de sterke accu je tot wel tien uur gebruikstijd biedt zonder stroomvoorziening. Het is niet alleen een rekenwonder, maar ook een lust voor het oog.

Grafische Spectaculair: Ervaar beelden in hoge resolutie met Intel Iris Xe Graphics. Geniet van films, games en andere toepassingen met verbluffende details in HDR-kwaliteit.

Connectiviteit en Privacy: Met snelle Intel Wi-Fi 6 en geïntegreerde Bluetooth-functie ben je altijd verbonden. De Privacy Mode Switch zorgt voor optimale bescherming door de webcam en microfoon te ontkoppelen.

Extra's die het Verschil Maken: Van een verlicht toetsenbord voor werken in het donker tot de mogelijkheid voor SSD geheugenuitbreiding, deze laptop is ontworpen met oog voor detail. Het extreem smalle display frame en de mogelijkheid voor videoconferenties maken het compleet.

Windows 11 Home: Brengt je dichter bij wat je lief is. Met een fris nieuw gevoel en tools waarmee je eenvoudiger efficiënt kunt werken, heeft het alles wat je nodig hebt voor de toekomst.

De MEDION AKOYA E15413 is meer dan een laptop; het is een verlengstuk van jouw levensstijl. Slank, robuust, en elegant, het is de perfecte keuze voor de moderne professional, creatieveling, of entertainmentliefhebber. Ontdek de wereld met de MEDION AKOYA E15413 en ervaar technologie op zijn best.

Plaats een reactie