Deal is verlopen
20% extra korting op sale met kortingscode SALE20

20% extra korting op sale met kortingscode SALE20

Deal is verlopen

20% extra korting op sale met kortingscode SALE20

Deal is verlopen

Rik

0 reacties

5x gebruikt

20% extra korting op de SALE artikelen bij een minimale besteding vanaf €75. Je hoeft de code niet te kopiëren, je kan hem simpel activeren op de website van AboutYou.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig tot en met 14-07-2019 (23:59u). Tijdens de actie krijg je 20% korting met de waardeboncode SALE20 op items die al in de sale zijn. Sommige items kunnen van de actie uitgesloten zijn, Er is een minimale bestelwaarde geldig van €75. De waardebon is niet overdraagbaar en kan alleen in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU worden ingewisseld. De waardebon wordt automatisch, bij het invoeren van de waardeboncode bij de stap ‘betalen’, verrekend. In het geval van een complete retourzending van de bestelling vervalt de waardebon. Bij een gedeeltelijke retourzending blijft de waardebon alleen geldig wanneer de minimale bestelwaarde behaald wordt met de behouden artikelen.

Sale kleding: perfect gekleed met voordeel

In de sale kleding kopen is natuurlijk het fijnste dat er is voor echte fashionista's. Alles wat niet mag ontbreken in jouw kledingkast shop je in de outlet. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in deze sale van kleding items. Van jeans en broeken tot shirts, tops, truien, rokken en jurken. Maar ook knitwear, blazers, sweatwear, sportkleding, schoenen, nachtmode, ondergoed en jassen. En ook dames met een maatje meer kunnen in de outlet hun slag slaan. Zo is er voor elk wat wils en koop jij complete outfits die je het hele jaar door tijdens tal van events kunt dragen. Dit is het ultieme moment om jouw garderobe te updaten.

Kleding sale voor dames: shop jouw favoriete looks met korting

In de sale kleding shoppen betekent dat je dezelfde kwaliteit krijgt, maar dan voor een scherpe prijs. Dat is fijn voor je garderobe, die een lekkere boost krijgt. En je houdt wat over in je portemonnee. In een sale van dameskleding vind je alleen items die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Dus shop je niet alleen met korting maar ook met het oog op de toekomst, want de kleding gaat lang mee. Dit is perfect wanneer je veel zakelijke kleding draagt. Je shopt in de sale namelijk prima looks voor op kantoor. Met de ruime collectie aan rokken, pantalons, blazers, blouses en jurken stel je tal van elegante outfits samen waarmee je zelfverzekerd op de werkvloer staat.

Dameskleding sale: weet wat je koopt

Ook tijdens een kleding sale let je natuurlijk op bepaalde dingen. Zoals de kleur en de pasvorm. Het laatste dat je wil, is dat je in de sale kleding voor dames koopt die niet past of die niet lekker zit. De outlet heeft een brede collectie aan basics die in jouw kast niet mogen ontbreken. Logisch dat je die graag aan je garderobe toevoegt. De hippe jeans, shirts, truien en sneakers zijn namelijk een prachtige aanvulling op de items die je al hebt. Daarmee kun je dus fijn combineren. Ben je op zoek naar goede lingerie? Kijk eens in de outlet. Verder kun je in de sale kleding kopen voor een speciale gelegenheid, zoals een feestje of bruiloft.

Plaats een reactie