Deal is verlopen
Kras een kortingscode t.w.v. €5 (altijd prijs!) of €100 shoptegoed

Kras een kortingscode t.w.v. €5 (altijd prijs!) of €100 shoptegoed

Gratis

Deal is verlopen

Kras een kortingscode t.w.v. €5 (altijd prijs!) of €100 shoptegoed

Gratis

Deal is verlopen

HEMA heeft nu een actie waarbij je sowieso een kortingscode van 5 krijgt als je deelneemt (= gegevens achterlaten). En waarbij je ook nog eens kans maakt op 100 shoptegoed!



Wat je sowieso wilt weten over de actie en winkansen

Via een banner worden Deelnemers uitgenodigd om deel te nemen aan de HEMA kras en winactie. Na registratie op de website met het e-mailadres en het akkoord gaan van de actievoorwaarden ontvangt de deelnemer een e-mail met een link om zijn deelname te bevestigen. De link gaat terug naar de website waar de klant zich nader dient te registreren (voornaam, achternaam, geboortedatum en geslacht). Daar kan de klant tevens aangeven of hij de nieuwsbrief van HEMA wil ontvangen. Hierna maakt de Deelnemer kans op de hoofdprijs en ontvangt hij een verrassing van HEMA.

Prijzen
Alle deelnemers maken kans op 1x een HEMA cadeaukaart t.w.v. 100.-. De uitgereikte prijs is persoonlijk. Het is niet-overdraagbaar en zal in geen geval kunnen ingeruild worden voor geld of andere prijzen.

Alle deelnemers ontvangen 5.- korting van HEMA. Voorwaarden: de code is in te wisselen van maandag 15 juli 2019 tot en met zondag 4 augustus 2019 · de korting is geldig vanaf een bestelbedrag van 35.- of meer · om de 5.- korting te verzilveren vul je in het besteloverzicht bij het veld actiecode de kortingscode in. Vervolgens klik je op ‘activeren’. De korting wordt daarna automatisch verrekend · de bijgesloten actiecode geldt alleen voor bestellingen op hema.nl · de barcode bijgesloten in de e-mail die je hebt ontvangen kun je laten scannen in een HEMA filiaal in Nederland · de actiecode kan eenmalig per klant gebruikt worden · de actie is niet cumuleerbaar met andere actiecodes · de actie is niet geldig met terugwerkende kracht · een actiecode kan door de klant niet worden ingewisseld voor contant geld · uitgesloten van deze actie zijn: boeken en media, bakkerij-assortiment, cadeaukaarten, fietsen, (ontwerp-het-zelf) fotoartikelen en fotoservice, gebak, HEMA-tickets, Instax®, aanschaf van HEMA klantenpas, Lekker wegproducten, matrassen, notarisservice, plastic tasjes, raambekleding op maat, telecomproducten, verzekeringen en zelfzorgmedicatie. HEMA behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typefouten voorbehouden.


Plaats een reactie