Deal is verlopen
Stemgestuurde JBL multiroom speaker €149,95

Stemgestuurde JBL multiroom speaker €149,95

-56%

Deal is verlopen

Stemgestuurde JBL multiroom speaker €149,95

-56%

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

229x gebruikt

Bij iBOOD is vandaag de JBL Link 500 Stemgestuurde Multiroom Speaker de aanbieding van de dag. Met 56% korting, voor €149,49 in plaats van €339.

Meer info over de JBL LINK 500

De Link 500 is te verbinden met wifi (2.4/5 GHz) en bluetooth waarna je muziek kunt blazen via je smartphone, tablet of PC. Maak gebruik van Google Play Music, Spotify, Pandora en meer en geniet van een helder stereogeluid met een diepe bas.

Het coole is dat de Link 500 handsfree te gebruiken is. Zo is hij voorzien van een Google Assistant waarmee je een persoonlijke versie van Google tot je beschikking hebt. Je kan dus vragen stellen en ook commando’s geven. En hoe vaker je hem gebruikt, des te slimmer hij wordt. Speel muziek af, vraag hoe aardappelen worden geteeld, wat de heetste managementboeken zijn en meer. Wat je maar wilt, handig!

Eenmaal verbonden kun je je muziek, radio en podcasts streamen via de ingebouwde Chromecast, vanaf je favoriete apparaat. Dat kan bijvoorbeeld vanuit de cloud zodat je geniet van high res audio (24 bit/96kHz), zo hoor je je favoriete muziek precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

Als je meerdere exemplaren van de Link 500 in huis hebt, kun je deze verbinden in groepen zodat je je muziek in verschillende ruimtes af kunt spelen. Dit doe je zo vanaf de Google Home app op je iOS of Android apparaat, hiermee kun je de instellingen van je Link 500 ook beheren.

En zo is een Link 500 een ideale speaker voor het alledaagse muziekgenot, en ook voor feestjes. Aanbevolen wordt om dan meerdere exemplaren van de JBL Link 500 in huis te halen. :)

Plaats een reactie