Deal is verlopen
Playstation Pro 1TB + 2 controllers | €88,99 korting

Playstation Pro 1TB + 2 controllers | €88,99 korting

Deal is verlopen

Playstation Pro 1TB + 2 controllers | €88,99 korting

Deal is verlopen

Rik

0 reacties

201x gebruikt

Playstation 4 PRO en met alleen nog t/m 5 augustus een extra controller gratis. Elders is de goedkoopste Playstation 4 Pro + 1 controller is €389. Goedkoopste controller is €48,99. Dus bij elkaar toch €88,99 korting!

Extra info voor de gratis extra controller:
Ontvang van 26 juli 2019 t/m 5 augustus 2019 een PlayStation 4 controller cadeau. Plaats de PlayStation 4 én de controller in de winkelwagen en jouw korting wordt automatisch verrekend. Klik hier voor de PS4 controller.

Productinformatie

Speel je games in 4K op deze krachtige Sony PlayStation Pro. De console die lange tijd bekend stond onder de naam PlayStation Neo is nu eindelijk hier. Met verbeterde hardware zoals een krachtigere processor zorgt deze PS4 Pro voor een nog betere weergave van je games, zelfs wanneer je niet over een Ultra HD 4K-televisie beschikt. De spelcomputer maakt het mogelijk dat games en andere content met een 4K-resolutie kunnen worden weergegeven, in combinatie met HDR zorgt de PlayStation Pro voor nog mooiere en levendigere beelden op je televisie. De PlayStation 4 Pro wordt geleverd met een 1 TB harde schijf zodat je genoeg ruimte hebt voor je games en met de vernieuwde Dualshock 4-controller die nu voorzien is van een lichtbalk bovenaan het touchpad.

Plaats een reactie