Deal is verlopen
PUMA Red Bull Racing Max Verstappen Cap -70%!

PUMA Red Bull Racing Max Verstappen Cap -70%!

€10,50

Deal is verlopen

0 reacties

205x gebruikt

De Puma Max Verstappen pet - Night Sky. Eerder al een lkeer met 50% korting, nu met maarliefst 70% korting! Gaat om het 2018 model.

Van €34,99 voor €10,50.

Met Select gratis verzending, anders €2,99 verzendkosten (en vanaf 2 stuks gratis).

Met je aankoop maak je ook kans op Formule 1 tickets:

Maak nu kans op twee Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Spa bij aankoop van PUMA F1 merchandising. Stuur je aankoopbewijs naar sport@bol.com.

Over puma

PUMA is een van de meeste bekende sportmerken wereldwijd. PUMA werd officieel opgericht in 1948. In dit jaar werd meteen de eerste voetbalschoen ontwikkelt de ‘Atom’, die werd gedragen door verschillende voetballers uit het West-Duitse nationale team in een wedstrijd tegen Zwitserland na de tweede wereldoorlog. Al ruim 65 jaar maakt PUMA snelle producten voor snelle sporters. PUMA heeft een ruim assortiment aan sportproducten voor onder andere voetbal, hardlopen, fitness, golf en motorsport. Daarnaast doet PUMA aan verschillende samenwerkingen met toonaangevende designers zoals Alexander Mqueen en Mihara Yasuhiro om innovatieve en snelle sportproducten op de markt te brengen. PUMA is van origine een Duitse organisatie en het hoofdkantoor is dan ook gevestigd in Duitsland. PUMA werkt regelmatig samen met bekende sporters zoals Usain Bolt en Mario Balotelli maar ook met bekende popsterren zoals Rihanna. Producten van PUMA werden gebruikt tijdens verschillende sportevenementen zoals het WK in Brazilië in 2014. Verschillende teams droegen hier shirts van PUMA. Met de sportschoenen, kleding en accessoires van PUMA begeef jij je als een echte sporter op het veld, de loopbaan of in de sporthal. De producten van PUMA zijn niet alleen functioneel maar ook stijlvol waardoor jij er altijd goed uitziet tijdens je work-out of wedstrijd. Met PUMA ben je altijd de snelste.

Plaats een reactie