Deal is verlopen
Mega prijsdaling op deze Vacuümblender! Nu €69!

Mega prijsdaling op deze Vacuümblender! Nu €69!

-€128

Deal is verlopen

Mega prijsdaling op deze Vacuümblender! Nu €69!

-€128

Deal is verlopen

4 reacties

109x gebruikt

Het kan zomaar een prijsfout zijn! Deze vacuümblender van Hanssem Ozen met een inhoud van 1,5 liter was eerder namelijk €197 bij bol.com en is nu te bestellen voor €69!

Alles wat je wilt weten over deze slowjuicer:


Wat is vacuüm blenden?
Vacuüm blenden is de nieuwste technologie die ontwikkeld is om de originele versheid van groenten en fruit te behouden door een vacuüm te creëren in een blendkan. Drankjes gemaakt in een vacuüm blender hebben minimale oxidatie (worden nauwelijks bruin) en hebben aanzienlijk minder luchtbellen, waardoor contact met lucht sterk gereduceerd is. Dit proeft u!

In tegenstelling tot in een standaard blender behouden groenten en fruit bereid in een vacuüm blender de originele kleur en wordt de kleur door de oxidatie niet lichter tijdens het blenden en verkleurt het sap niet na enige tijd.

Het sap wordt in een vacuüm blender niet alleen goed gemixt, er ontstaan geen luchtlagen in het sap. Hierdoor behoudt het sap de originele smaak.

De vezels in het sap worden niet gescheiden van het sap, waardoor u sap drinkt dat zacht is van structuur en boordevol vezels zit.

4 reacties

Rik
Super deal denk ik, want hij is nu al uitverkocht!
1 jaar geleden

Plaats een reactie