Deal is verlopen
Wharfedale Diamond 250 Zuilspeaker - Wit

Wharfedale Diamond 250 Zuilspeaker - Wit

€324,99

Deal is verlopen

DealDozer

0 reacties

159x gebruikt

Nu denk je vast; 'Hoezo goede deal?! Dit is nog mega veel geld.' Klopt maar toch zijn deze speakers een goede deal voor deze prijs. Bij andere dealers staat deze voor €1.299 in de etalage.

De Wharfedale Diamond luidsprekers kennen een lange geschiedenis van succes. Naast de overweldigende successen van de Diamond10 en Diamond100 reeks is er nu de Diamond200 serie. Het design van de Wharfedale Diamond200 is strakker dan ooit. De behuizing is hoekig en op meerdere punten inwendig versterkt om de resonanties te minimaliseren. De voorkant is voorzien van een hoogglans afwerking en elke unit, zowel tweeter als woofer heeft zijn eigen grille. Je kunt de Diamond200 serie herkennen door de aluminium randafwerking om elke speakerunit. De Diamond200 serie bestaat uit de 210, 220 en 225 boekenplankspeakers de 230, 240 en 250 vloerstaanders en de 220C en 240C centerspeakers.

Aan de binnenkant van de speakers zijn ook verbeteringen aangebracht.
Een betere cross-over filter, verbeteringen in de basgeluiden en een verbeterde luchtstroom.
De Kevlar woofers zijn verstevigd en stugger gemaakt door de toepassing van glasvezel. Elke luidspreker heeft een cross-over filter. De Wharfedale Diamond 240 en Wharfedale Diamond 250 vloerstaanders hebben zelfs twee cross-over filters, waardoor het laag nog beter tot zijn recht komt.
Alle Wharfedale Diamond modellen staan bekend om hun uiterst goede prijs/prestatie verhouding, wat dan ook meerdere malen is bekroond door diverse media.

Plaats een reactie