Deal is verlopen
Philips Airfryer XXL Avance HD9653

Philips Airfryer XXL Avance HD9653

€186,99

Deal is verlopen

Philips Airfryer XXL Avance HD9653

€186,99

Deal is verlopen

1 van de betere airfryers, nu met €25 korting. Voordeel van deze versie is de xxl (max 1,4kg in 1x bereiden), digitaal tijd & temperatuur instellen en super snel warm / bakt sneller door de Twin TurboStar-technologie. Dus je hoeft niet meer 30 minuten te wachten op je patat/friet.

Inhoud frituurmand: 1,4 kg
Vermogen: 2225 W
Instelbare temperatuur: Ja

Philips Airfryers als beste beoordeeld door de Consumentenbond

Met de eerste 8 posities in de Airfryer top 10

Al je gerechten tot 90% minder vet

Met de Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9653 bereid je al je gerechten snel, makkelijk en nog gezonder. De Twin TurboStar-technologie zorgt ervoor dat de hete lucht zich als een wervelwind door de friteuse verspreidt. Vet wordt uit je gerechten gehaald en door de vetverminderaar opgevangen. De snacks & patat die je normaal gesproken frituurt worden net zo krokant. Vlees, vis en andere maaltijdbereidingen blijven lekker mals. Je geniet nog net zo van een gefrituurd, gebakken, gebraden of gegrild gerecht als altijd, maar dan met een stuk minder calorieën en dus beter voor de lijn.

Extra groot gezinsformaat

De Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9653 is groot genoeg om maar liefst 1,4 kilo friet per keer te bakken. Dit houdt in dat je in 1 keer een hele maaltijd voor heel gezin kunt klaarmaken. De HD9653 is direct warm waardoor je gerechten snel klaar zijn. Je stelt hem in via het touchscreen en hebt daarbij de controle over de baktijd en baktemperatuur. Kies voor 1 van de 5 standaardprogramma’s en je hoeft ook hier niet meer over na te denken. Je maaltijd klaar maar toch nog geen trek? Ook dat is geen probleem. De Airfryer houdt je maaltijd tot 30 minuten warm. Dankzij de QuickClean-mand maak je het apparaat na gebruik in 90 seconden schoon. Dacht je dat je met een Airfryer alleen patat en snacks kan klaarmaken? Het meegeleverde receptenboek en de speciale app bewijzen dat je met dit apparaat ook complete, gezonde maaltijden op tafel kunt zetten. Laat je inspireren door de mogelijkheden. Wie weet kook jij straks iedere avond met je Actifry en heb je geen pan meer nodig.

Plaats een reactie