Deal is verlopen
56x Veronica Magazine + GRATIS Sony speaker

56x Veronica Magazine + GRATIS Sony speaker

Deal is verlopen

56x Veronica Magazine + GRATIS Sony speaker

Deal is verlopen

0 reacties

166x gebruikt

Neem voor maar €85 een abonnement op Veronica Magazine (56 nummers dus maar €1,52 per nummer) en krijg een Sony Portable speaker t.w.v. €120 gratis!

Over Veronica Magazine

In Veronica Magazine lees je álles over de nieuwste series, films en tv-programma’s. Plus: een uitgebreid tv-overzicht, het leukste entertainmentnieuws, spraakmakende interviews, film -en muziekrecensies, lifestyle en strips.

Over de Sony Portable speaker-SRS-XB22 compleet

Met de Sony SRS-XB22 ben jij in bezit van de nieuwste bluetooth speaker van Sony. Deze draadloze speaker is compact en dus overal mee naartoe te nemen. De speaker heeft maar liefst een batterijduur van 12 uur, is waterproof en stofvrij; handig voor dat leuke strandfeestje! Naast de Extra Bass sound voor het versterken van bastonen is Live Sound toegevoegd waardoor het net lijkt of je op een live concert staat. Als laatste zorgt de extra lichtfunctie op de speaker voor nog meer sfeer. T.w.v. €120

Levertijd: 3-5 werkdagen

Inclusief digitaal lezen

Gratis voor jou als abonnee, lees je favoriete blad met de app Tijdschrift.nl ook digitaal op tablet en telefoon. Handig voor op reis en onderweg.

Plaats een reactie