Deal is verlopen
EZVIZ Huskey Air C3W 720p buitencamera | €40 korting

EZVIZ Huskey Air C3W 720p buitencamera | €40 korting

€39,99

Deal is verlopen

EZVIZ Huskey Air C3W 720p buitencamera | €40 korting

€39,99

Deal is verlopen

Rik

0 reacties

189x gebruikt

Als je opzoek bent naar een betaalbare buitencamera van goede kwaliteit dan zit je met deze EZVIZ goed. In tegenstelling tot veel andere goedkope camera's levert EZVIZ wel fatsoenlijke software om op je telefoon de beelden te bekijken. Daarnaast ook echt prima beeldkwaliteit (check bijvoorbeeld deze beelden of de unboxing).

Je kunt de beelden gratis opslaan op een SD-kaart (tot 128GB) of een opslagstation van 1 TB (maximaal 4 camera's) eraan 'hangen'.

Camera is elders te koop vanaf €79,95.


Beschrijving

Veilig dankzij EZVIZ

De EZVIZ Husky Air C3W is de perfecte outdoor camera voor iedereen die met een veilig gevoel van huis wil. De ingebouwde sirene en het flitslicht zorgen ervoor dat iedere indringer direct wordt afgeschrikt!

Aan alles gedacht

De Husky Air C3W is een zeer complete camera: aan alles is gedacht. Zo heeft de outdoor cam grote antennes voor een goede ontvangst van het Wifi signaal, is de camera water- en stofdicht en beschikt de Husky over twee opslagmogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om beelden op te slaan op een Micro-SD kaart of op de NVR van EZVIZ. Omdat er ook bewegingsdetectie in de camera zit ontvang je meldingen bij verdachte activiteit. Met een bereik van 30 m zal je niets ontgaan. Met de tweewegcommunicatie via microfoon en luidspreker communiceer je direct met bezoekers. Open hiervoor de EZVIZ app. Het beeld 's nachts is ook prima. Zodra het donkerder wordt stelt de camera zelf het monochrome beeld in.

Voordelig

De Husky Air C3W is ook nog eens zeer voordelig en is verbruikt slechts 8W energie. Dit maakt de camera interessant voor ieder huishouden. Combineer de prijs met de vele mogelijkheden en je hebt een geweldige camera te pakken!

Handig om te weten

De EZVIZ Husky Air C3W is makkelijk te installeren. De camera wordt geleverd met een montagekit, zodat je de outdoor cam op iedere gewenste plek kunt hangen. Dankzij de Wifi antennes heb je een sterk bereik op iedere plek. Natuurlijk heb je zelf wel een degelijke internetverbinding nodig.De kop van de camera is draaibaar, dus kies je zelf waar je hem op richt. Husky Air C3W heeft een hoge beeld resolutie (1080 x 720 pixels) en is ook aan te sluiten op vast internet met een ethernetkabel. Gebruik je wifi? Dan ondersteunt het IEEE802.11 b / g / n 2.4 GHz. De IP-waarde is IP66C, wat betekend dat deze camera water- en stofdicht is. De EZVIZ app is te downloaden naar iOS en Android.

Plaats een reactie