Deal is verlopen
Apple Watch Series 4 (Sportbandje, 44mm)

Apple Watch Series 4 (Sportbandje, 44mm)

€384,84

Deal is verlopen

Apple Watch Series 4 (Sportbandje, 44mm)

€384,84

Deal is verlopen

Rik

0 reacties

127x gebruikt

Let op: Op de productpagina zie je de prijs van €399, bij het afrekenen ontvang je nog extra korting waardoor je uitkomt op €384,84.

Apple Watch Series 4 - 44mm met sportbandje.

Je ontvangt bij het betalen nog eens extra korting waardoor je uitkomt op de prijs van €384,84 (inclusief standaard verzendkosten, rapida is €1,50 duurder. Dan komt het mogelijk een dag eerder aan).

Elders te verkrijgen vanaf €417,95. Wellicht gaan binnenkort ook bij andere webshops de prijzen omlaag door de introductie van de Apple Watch Series 5.

Productomschrijving

Apple Watch Series 4 heeft vergeleken met zijn voorgangers een groter scherm waar je nog meer informatie vanaf leest. Het display is vrijwel randloos en de nieuw ontworpen watchfaces sluiten hier naadloos op aan. Zo stel je op de wijzerplaat zelf in van welke apps je informatie wilt zien en maak je een snelkoppeling naar je favoriete contactpersonen. Daarnaast beschikt Apple Watch Series 4 over een elektrische hartslagsensor. Hiermee ontvang je notificaties bij een lage of hoge hartslag. Ook beschikt Apple Watch over valdetectie. Zo herkent de watch wanneer je valt en verstuurt hij een melding naar vooraf ingestelde personen. Wil je er mee zwemmen of beland je in een regenbui? Apple Watch is volledig waterdicht. Je hoeft overigens niet bang te zijn, dat je Apple Watch na een tijdje beu bent. Gaat het zwarte bandje je vervelen? Dan kies je gewoon voor een andere kleur bandje. Er zijn zelfs ook nog metalen, leren en siliconen bandjes. Voor iedere gelegenheid een ander bandje.

Apple Watch 44 mm is geschikt voor een polsomtrek van 140 - 210 millimeter.

Plaats een reactie