Deal is verlopen
LEGO Ideas Friends Central Perk; €55,99 ipv €69,99

LEGO Ideas Friends Central Perk; €55,99 ipv €69,99

Deal is verlopen

Marcle

1 reactie

157x gebruikt

Geef een ultiem nostaligisch kerstcadeau met deze FRIENDS @ Central Perk LEGO set! Elders €69,99 en bij Brickshop nog €62,99 maar deze prijs van bol.com zie je nergens met slechts €55,99!

Dit zegt bol.com over deze set:

  • Deze LEGO® Ideas set is inclusief 7 minifiguren de nieuw zijn vanaf september 2019: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay en Gunther.

  • De Central Perk bouwset bestaat uit het beroemde zitgedeelte met een bank, een fauteuil, 2 stoelen en een tafel; een bedieningsgedeelte met een van stenen gebouwd koffiezetapparaat, een balie, een kassa, een koekjespot met 2 koekjeselementen, een menubordelement en andere authentieke voorwerpen; een podium voor muziekoptredens met een bank; extra stoelen en tafels; 3 pilaarelementen in een kleur groen die nieuw is vanaf september 2019; een paraplubak met 2 paraplu-elementen; een raam met 'Central Perk' logo; toegangsdeuren en 2 van stenen gebouwde lichtinstallaties uit een opnamestudio met doorschijnende lampelementen.

  • Het zitgedeelte voor de sterren uit de serie is eenvoudig weg te halen voor meer speelruimte.

  • De minifiguren hebben allemaal hun eigen, op de tv-serie geïnspireerde voorwerpen, zoals het van stenen gebouwde keyboard van Ross en de volgende accessoires: het dienblad en koffiekopje van Rachel, de muffin van Monica, de pizzadoos, pizzapunt en 'herentas' van Joey, de laptop van Chandler, de gitaar van Phoebe en de bezem van Gunther.

  • Andere accessoires in deze caféspeelset zijn een krant, 15 koffiekopjes, een reserveringsbordje, 3 vazen en bouwbare bloemen.

  • Dit LEGO® verzamelspeelgoed met Friends thema bestaat uit 1.079 onderdelen.

  • Bij deze LEGO® Ideas set zit een boekje met bouwinstructies en informatie over de fan die deze fantastische set heeft bedacht en de LEGO ontwerper die eraan heeft gewerkt.

  • Bouw dit Friends bouwspeelgoed om te verzamelen en zet het neer als blikvanger of speel je favoriete scènes na uit de populaire Amerikaanse sitcom.

  • Dit speelgoed met Friends thema, een erg leuk cadeau-idee, is ca. 11 cm hoog, 29 cm breed en 22 cm diep en zal in iedere ruimte gegarandeerd de aandacht trekken.

1 reactie

Rik

Nu €80 bij bol.com, wel nog bij Brickfever voor €58,99 (€65,94 incl. verzendkosten):https://www.brickfever.nl/central-perk

4 jaar geleden

Plaats een reactie