Deal is verlopen
Dymo LabelWriter wireless met 68% korting

Dymo LabelWriter wireless met 68% korting

€59,95

Deal is verlopen

Dymo LabelWriter wireless met 68% korting

€59,95

Deal is verlopen

Rik

0 reacties

157x gebruikt

Superhandige draadloze labelwriter van Dymo, alleen vandaag in de aanbieding voor €59,95. Elders vanaf zo’n €100.

Productomschrijving

Draadloos

Deze razendsnelle labelprinter print je labels geheel draadloos via wifi, geen gehannes met het vinden van het juiste kabeltje dus. Het is overigens wel mogelijk om te printen via USB, mocht je zonder internet zitten.

Meer printplezier

Voeg de printer toe aan je netwerk en voorzie al je collega's of huisgenoten van net zoveel printplezier. De LabelWriter kan je ook gebruiken via je PC of Mac. Voor PC is er de DYMO Connect software, voor Mac de DLS software.

Direct Thermal Printing

Deze labelprinter is in zijn printtechniek vergelijkbaar met een fax, er komt geen inkt bij kijken. De tekst op je labels wordt zwart gemaakt door verwarming. Dat scheelt weer in de kosten, print sneller en is een stuk duurzamer dan toner- of cartridgeprinters. Logo’s printen is mogelijk, maar niet in kleur. Een logo in kleur importeren kan wel, maar de kleur zal naar zwart aangepast worden.

Van alle devices thuis

Deze labelwriter maakt het jou wel heel gemakkelijk. Zo stuur je vanaf je pc je labelverzoek zo naar de LabelWriter aan de andere kant van het kantoor. Net zo makkelijk ontwerp en print je je labelverzoek vanaf je smartphone vanuit de app naar diezelfde LabelWriter.

Diverse labels

Er bestaan papieren labels, maar ook 'Durable' labels in polypropyleen met een beschermlaag. Deze labels zijn bedoeld om langer te blijven kleven en zijn ook bestand tegen vocht, waardoor de tekst niet zal verdwijnen als deze in contact komt met bijvoorbeeld chemicaliën.

Zowel de papieren labels als de 'Durable' labels passen in dit toestel. Behalve de labels met een breedte van meer 6,2 cm, daarvoor bestaat er de LabelWriter 4 XL.

Laat het printen beginnen

Wij zijn heel enthousiast over de eindeloze mogelijkheden van dit draadloze prachtding. Jullie kunnen vast ook niet wachten om vanuit je bureau die hele rits adressen en boodschappen aan je collega eruit te gooien. Niet te lang mee wachten en lekker meepakken dus!

Plaats een reactie