Deal is verlopen
Osram Smart+ ZigBee (slimme) ledlamp -43%

Osram Smart+ ZigBee (slimme) ledlamp -43%

€5,99

Deal is verlopen

Osram Smart+ ZigBee (slimme) ledlamp -43%

€5,99

Deal is verlopen

Rik

0 reacties

134x gebruikt

Osram Smart+ ZigBee Ledlamp, elders verkrijgbaar vanaf €11,99 nu voor ongeveer de helft bij Amazon.de

Indien je Prime-member bent zonder verzendkosten!

Let op: je dient wel een 'bridge' te hebben (zie onderstaande beschrijving)

Beschrijving

Handig om te weten

Bij dit product heb je een OSRAM Lightify Gateway (en app), een Philips Hue Bridge (en app) of een SMART+ Switch nodig. De Gateway of Hue Bridge staat namelijk aan de basis van het totale smart home systeem en de verlichting koppel je via de WiFi en app draadloos aan de Gateway of Hue Bridge. Daarna kun je de verlichting gemakkelijk bedienen via je smartphone of de OSRAM SMART+ Switch. Met de SMART+ Switch kun je via TouchLink ook toepassingen gebruiken die werken zónder internet. Zorg hierbij wel dat bij het aansluiten de Gateway of Hue Bridge in de buurt zit van de slimme lamp die je wilt aansluiten.

Gemak & multifunctionaliteit

Deze SMART+ LED-lamp maakt jou het leven aangenamer door het bieden van gemak en multifunctionaliteit. Via de app op je smartphone bedien je tijdsinstellingen, groepeer je lampen en meer. Er kunnen tot 50 SMART+ lampen of slimme apparaten worden aangesloten op dit smart home systeem. Zo hoef jij nooit meer op te staan uit je stoel en geniet jij van maximale comfort in je huis. Met een SMART+ Switch kan je zonder internet 10 lampen aansluiten en bedienen.

Ondersteuning

Installatie

Weinig ervaring met het opzetten en installeren van verlichting? Geen zorgen, de verlichting van OSRAM SMART+ is gemakkelijk aangesloten binnen enkele minuten. Controleer voordat je alles aansluit even of alle lampen werken. Bevestig de lampen op een locatie naar keuze en houd rekening met de stroomtoevoer. Zorg ervoor dat je of een OSRAM Lightify Gateway (en app) of een Philips Hue Bridge (en app) hebt: Deze vormt de basis voor het slimme lichtsysteem, verbindt al je SMART+ apparaten met de WiFi en zorgt ervoor dat je tot wel 50 lampen met je smartphone kunt bedienen. Sluit de Gateway/Bridge aan op hetzelfde WiFi-netwerk als jouw pc/mac/tablet of smartphone. Wanneer de Gateway nog niet is aangesloten moet de QR-code op de achterkant van de verpakking worden gescand en het serienummer worden ingevuld. Vervolgens ontvang je een e-mail met een activatie code waarmee je meteen aan de slag kunt! Een SMART+ Switch kun je ook gebruiken voor toepassingen die werken zónder internet. Hiervoor gebruik je TouchLink, waarbij je tot 10 lampen kunt toevoegen aan je app. Voor de aansluiting hiervan is wél internet nodig. Wil de Gateway/Bridge de SMART+ lamp of ander product niet vinden? Reset dan de lamp of de Gateway/Bridge een aantal keer en probeer het opnieuw.

Met internet

Download de OSRAM Lightify app voor OSRAM SMART+ producten of de Philips Hue app voor Philips Hue. In de app maak je verbinding met de Gateway / Bridge. Vervolgens kun je bij instellingen alle smart apparatuur toevoegen en groeperen waar gewenst.

Zonder internet (TouchLink)

Zorg dat de lamp of ander SMART+ product die je wilt koppelen zich binnen een straal van 1 meter van de Gateway/Bridge bevindt en zet de lamp uit en weer aan. Via je smartphone met iOS kun je zowel de Hue Lights (gratis) of de uitgebreidere iConnectHue (€5,49) app downloaden en via de app met TouchLink de verbinding leggen. Ook kun je via http://www.easy-hue.com/ met pc/mac/tablet of smartphone je Bridge zoeken en toevoegen.

Resetten

Het resetten van de verlichting gebeurt door de aan-knop 5 seconden ingedrukt te houden. Herhaal dit vervolgens 5 keer voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen.

What's in the box?

  • OSRAM SMART+ LED-lamp E27 DIM Classic

Plaats een reactie