Deal is verlopen
Nokia 7.1 smartphone, elders vanaf €240

Nokia 7.1 smartphone, elders vanaf €240

€179,95

Deal is verlopen

Nokia 7.1 smartphone, elders vanaf €240

€179,95

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

152x gebruikt

Heb jij nog een goede maar ook betaalbare smartphone nodig? Check dan even de iBood van vandaag. Elders is deze smartphone te krijgen vanaf ca €240 dus de €179,95 van iBood is een hele scherpe prijs.

Dit is wat iBood oa zelf te vertellen heeft over deze deal:

Met een Nokia 7.1 draait het allemaal om het maken van foto's die er zo goed uitzien, dat je ze wel moet delen. De dubbele camera met ZEISS lenzen aan de achterkant maakt overweldigende shots, terwijl de AI-technologie ervoor zorgt dat je aan elke foto een artistieke touch kunt geven met 3D-personen, maskers en filters. Zo wordt fotograferen nog makkelijer en boven alles leuker.

Hardware

Het Qualcomm Snapdragon 636 mobiele platform levert een sterke prestatie voor alles gaande van AR-gaming tot streaming. Combineer dit met 4 GB RAM, 64 GB opslag en de mogelijkheid om dit uit te breiden met een microSD-kaartje tot 400 GB en je hebt een pracht van een toestel te pakken.

Android One - past zich aan, aan jou

Dit toestel is voorzien van Android 10 (mogelijk na update) welke weer is uitgerust met Android One. Een set slimme features, aangedreven door AI waardoor je nog meer uit je Nokia 7.1 haalt.Ook heb je toegang tot de Google Assistant en gratis opslag van je foto’s in de cloud met gebruiksvriendelijke zoekfunctie en Google Lens. Hiermee kun je meer informatie halen uit gemaakte foto’s. Heb je een gebouw gefotografeerd? Dan vertelt Google Lens je wat voor gebouw het is, wat de openingstijden zijn en meer. En je hebt recht op twee jaar OS updates! :)

Plaats een reactie