Deal is verlopen
Foscam R4 IP-camera met remote kantel/draai functie

Foscam R4 IP-camera met remote kantel/draai functie

Deal is verlopen

Foscam R4 IP-camera met remote kantel/draai functie

Deal is verlopen

DealDozer

0 reacties

201x gebruikt

Veelzijdige indoor camera om (kleine) kinderen en huisdieren mee in de gaten te houden, of als beveiligingscamera tijdens de donkere dagen.

De kantel/draai functie stelt je in staat om van een afstand, met je smartphone de camera te richten.

Deze camera combineert een hoge kwaliteit digitale video middels CMOS (incl.nachtzicht van 8 meter), middels 13 infrarood LEDs) met netwerk-connectiviteit en een krachtige web server om duidelijke video beelden op de desktop over te brengen overal op uw lokale netwerk of via het internet.

De video beelden worden verzonden met 25 fps snelheid op de LAN / WAN met behulp van hardware H264-compressietechnologie. De resolutie is 2560x1440px bij 4M pixels. De Foscam R4 camera is gebaseerd op het TCP / IP standaard. Middels een internet browser kun je de Foscam instellen en later ook de beelden mee bekijken en eventueel opnemen.

Alarmerings melding met foto’s naar een email adres of FTP server bij bewegings detectie kan eenvoudig worden ingesteld. WPS om de Wi-Fi eenvoudig in te stellen en een bewegingssensor om valse meldingen te voorkomen Plug & Play functionaliteit met EZLink.

Plaats een reactie