Deal is verlopen
Safaripark Beekse Bergen, €18,20 ipv €24

Safaripark Beekse Bergen, €18,20 ipv €24

Deal is verlopen

Safaripark Beekse Bergen, €18,20 ipv €24

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

116x gebruikt

Via AD webwinkel bestel je nu kaartjes voor het Safaripark van Beekse Bergen voor de prijs van:

  • €18,20 > Dagticket vanaf €10 jaar.

  • €15,75 > Dagticket voor de leeftijd van 3 tot en met 9 jaar.

Op de site van AD Webwinkel spreken ze van een korting van 30%, maar op de site van Beekse Bergen zelf, betaal je €24 voor een dagticket leeftijd 10+ en €20,50 voor een dagticket voor de leeftijd 3 t/m 9 jaar. Dus ik kom niet verder dan 25% korting. Maar tóch mooi meegenomen.

Hoe werkt het?

Bestel jouw ticket door op de 'bestel nu!' knop te klikken. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Neem je ticket en je reserveringsbevestiging mee op de dag van bezoek. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. De tickets zijn geldig van 15 juli 2020 t/m 31 december 2020.

Tickets zijn exclusief toegang tot Speelland Beekse Bergen.

Voorwaarden

- In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.beeksebergen.nl/op-safari/krant voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ticket. Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van jouw ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
- Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Beekse Bergen.
- Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
- Als je met de auto komt dien je verplicht vooraf een uitrijticket aan te schaffen tijdens het plaatsen van je reservering op de website van Beekse Bergen.
- Ticket is excl. toegang tot Speelland Beekse Bergen.

Plaats een reactie