Deal is verlopen
Belkin oplaadstation voor o.a. iPhone | elders €119

Belkin oplaadstation voor o.a. iPhone | elders €119

€79,99

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

84x gebruikt

De Belkin BOOST UP draadloze oplader oplaadstation voor iPhone & Apple Watch, met USB-A-poort 2.4A - Zwart, nu voor €79,99 in plaats van €149. Elders ligt de prijs tussen de €119 en €139. Allleen bij amazon is hij voor dezelfde prijs als bij bol. 

Ideaal voor op bijvoorbeeld je nachtkastje of bureau en geeft een 3-in-1-laadoplossing voor het opladen van de belangrijkste apparaten.

Geoptimaliseerd voor het snel & veilig opladen van de iPhone XS, XS Max, XR, X, 8 Plus en 8. Maar is ook gechikt voor:

Apple iPhone 8, Apple iPhone Xs, Apple iPhone X/10, Apple iPhone XR, Apple iPhone Xs Max, Apple iPhone 8 Plus, Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy S9, Apple iPhone 11 Pro Max, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S8 Active, Samsung Galaxy S7 Edge.

Dit is wat bol.com er verder over schrijft:

Kenmerken:

Ondersteunt de nachtklokmodus voor gebruik van de wekkerfunctie van de Apple Watch


USB-A-poort van 5 W voor het opladen van een 3e apparaat via hetzelfde wandstopcontact voor een opgeruimder nachtkastje/bureau.


Laadt door de meeste lichte hoesjes heen op (max. 3 mm dik, zonder metaal).


Inclusief netvoedingsadapter voor eenvoudige aansluiting
2 jaar garantie + 1 jaar extra garantie bij productregistratie
Qi-gecertificeerd voor compatibiliteit met alle apparaten met Qi-ondersteuning


Voldoet aan alle door Apple vereiste en gewenste standaarden voor draadloos opladen. Bevat de certificering: Made for Apple Watch
Een indicatielampje waarschuwt als er onbekende voorwerpen op het laadoppervlak liggen

Deze draadloze oplader van 7,5W zorgt voor de hoogst mogelijke snelheid waarmee een iPhone momenteel draadloos kan worden opgeladen, terwijl een 5W-inductiemodule je Apple Watch tegelijkertijd van stroom voorziet. Het laadstation ondersteunt de nachtklokmodus voor de Apple Watch zodat de wekkerfunctie gebruikt kan worden tijdens het opladen.

De extra USB-A-poort van 5 watt stelt je in staat tegelijkertijd ook nog een ander apparaat op te laden, zoals een iPad of powerbank. Zo kun je dus 3 apparaten tegelijk opladen via een enkel wandstopcontact.

Hoogste draadloze laadsnelheid voor de iPhone


Het draadloze laadstation is geoptimaliseerd voor het opladen van de batterij van je iPhone met de hoogst mogelijke snelheid. De iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn ontwikkeld voor draadloos opladen met 7,5 watt. Jouw iPhone zal dus sneller worden opgeladen bij gebruik van deze oplader dan bij gebruik van een standaard 5W-wandlader.

QI™-gecertificeerd voor universele compabiliteit

Qi is een draadloze technologie die gebruik maakt van inductieladen. Het BOOST↑UP draadloze laadstation is Qi-compatible waardoor het ook telefoons, tablets en andere accessoires met Qi-technologie kan opladen.

Ondersteunt de nachtklokmodus voor de apple watch

De inductiemodule van het laadstation laadt de Apple Watch snel op en ondersteunt de nachtklokmodus. Het laadstation houdt de Apple Watch in de ideale zichthoek en stelt je in staat de wekkerfunctie te gebruiken tijdens het opladen.

Hoesje verwijderen is niet nodig

Je hoeft de iPhone niet uit zijn hoesje te halen. Het BOOST↑UP draadloze laadstation is namelijk zo ontwikkeld dat het bij gebruik van de meeste lichte kunststof hoesjes (max. 3 mm dik, zonder metaal) gewoon je apparaat wordt opgeladen.

Drie jaar bescherming

Belkin is gericht op kwaliteit en daarom leveren zij deze draadloze lader met twee jaar garantie, maar bij registratie van de nieuwe draadloze lader op Belkin.com krijg je hier bovenop één jaar extra garantie.

Plaats een reactie