Deal is verlopen
Google nest Hub + Mini Bundel (was €139)

Google nest Hub + Mini Bundel (was €139)

€89

Deal is verlopen

Google nest Hub + Mini Bundel (was €139)

€89

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

97x gebruikt

Google nest Hub + Mini Bundel (Grijs) voor maar €89 (ipv €139).

Bij wehkamp zijn ze voor deze prijs inmiddels al uitverkocht. Niet al te lang wachten dus, als je klaar bent voor een Smart Home...

Over deze Google Nest bundel:

Met de Google Nest Hub + Mini bundel neem jij alle controle over jouw Smart Home. De Google Nest bundel maakt jouw leven gemakkelijker, de spraak opdrachten zorgen ervoor dat jij nog eenvoudiger je smart-apparaten bedient, niets meer vergeet en gewenste informatie binnen no-time tot je beschikking hebt.

Google Nest Hub

Een voice assistant mét een scherm. Bedien de Google Nest Hub met je stem of het 7 inch touchscreen. Gebruik hem als hulp en vraagbaak, als tablet, als digitale fotolijst, om films te bekijken, om je agenda bij te houden, om muziek af te spelen of om je Smart Home omgeving te bedienen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Google Nest Mini

De Google Nest Mini is een kleine persoonlijke assistent met stembesturing. Stel een vraag of geef een opdracht door een zin met “Hey Google” te beginnen. Vraag wat voor weer het wordt, zet je smartverlichting aan of bestuur andere slimme apparaten met je stem.

Persoonlijke assistent

Vraag je de speaker om je agenda van vandaag voor te lezen, dan krijg je dankzij Voice-Match stemherkenning ook echt jouw planning te horen, en niet die van je partner. Daaraan gekoppeld kan hij je ook notificaties geven die alleen voor jou van toepassing zijn. Staat er file op je vaste route? Staan er reminders voor jou klaar, de Google Home verteld het zodra jij daarom vraagt.

Plaats een reactie