Deal is verlopen
Mi Electric Scooter CADEAU bij Pre order Mi 10T PRO

Mi Electric Scooter CADEAU bij Pre order Mi 10T PRO

Deal is verlopen

Mi Electric Scooter CADEAU bij Pre order Mi 10T PRO

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

118x gebruikt

Pre-order de XIAOMI Mi 10T Pro, 128 GB en ontvang van 15 oktober 2020 t/m 31 oktober 2020 de Mi Electric Scooter Essential t.w.v. €329,- via Xiaomi.

Opgelet, je kan je pas inschrijven van zodra je jouw smartphone (met bijhorende IMEI code) hebt ontvangen. Inschrijven is mogelijk tot 15 november.

Lees hier de overige voorwaarden:

https://xiaomi.myactions.eu/action.php?lang=xiaomiMi10TProPreOrderGift_NL

Dit schrijft MediaMarkt over de XIAOMI Mi 10T Pro:

Met de Xiaomi Mi 10T Pro krijgt jouw creativiteit een boost. Deze snelle 5G-smartphone is daarom voorzien van een drievoudig camerasysteem met 108 + 13 + 5 megapixel. Uiteraard zorgen de innovatieve en slimme functies ervoor dat je jouw creativiteit de vrije loop laat. Maak foto’s nog realistischer of tover ze om tot persoonlijke kunstwerken. Het meest opvallende aspect is het diafragma van f/1.33, waardoor je kwaliteitsbeelden vastlegt bij zeer weinig licht. Ook is dit camerasysteem van de Mi 10T Pro in staat om 8K-video’s te filmen met een haarscherpe resolutie. In het grote display van 6.67 inch met 144 Hz verversingssnelheid zit een frontcamera met 20 megapixel voor het maken van (groeps)selfie of vlog.

De Mi 10T Pro van Xiaomi beschikt over het 5G-netwerk. Dit mobiele netwerk wordt ondersteund door krachtige hard- en software. Het toestel draait namelijk op een octa-coreprocessor met Qualcomm Snapdragon 865-chipset, 8 GB werkgeheugen en een batterij met 5.000 mAh. Hierdoor geniet je meerdere dagen van jouw Mi 10T Pro zonder hem op te laden. Als laatste is dit Android-toestel te beveiligen met een vingerafdruksensor, die aan de zijkant van het toestel zit, en de gezichtsherkenner.


Plaats een reactie