Deal is verlopen
Jurassic World Evolution - PS4 | €24,99

Jurassic World Evolution - PS4 | €24,99

Deal is verlopen

Marcle

0 reacties

80x gebruikt

Jurassic World Evolution voor PS4 (zelfde prijs voor de Xbox One overigens) : nu voor €24,99 in plaats van de adviesprijs van €49,99.

Volgens Tweakers de laagste prijs sinds 5 maanden en elders nog boven de €40.

Bij MediaMarkt was hij overigens dezelfde prijs, maar daar is hij inmiddels uitverkocht. 

user_2_128-resized.jpg

Productbeschrijving

Bouw je eigen Jurassic World in Jurassic World Evolution voor Xbox One!

Kenmerken

  • Plaats jezelf in het hart van de Jurassic-franchise en bouw je eigen Jurassic World.

  • Neem de leiding over de operaties op de legendarische eilanden van de Muertes-archipel en breng het wonder, de majesteit en het gevaar van dinosaurussen tot leven. Bouw voor wetenschap, entertainment of veiligheidsbelangen in een onzekere wereld waar het leven altijd een weg vindt.

  • Creëer dinosaurussen die intelligent denken, voelen en reageren op de wereld om hen heen. Speel met het leven zelf om je dinosaurussen een uniek gedrag, karaktereigenschappen en uiterlijk te geven, en haal er financieel voordeel uit om je wereldwijde zoektocht naar verloren dinosaurus DNA te bekostigen.

  • Beheer het grote geheel met uitgebreide managementtools of ga hands-on om uitdagingen op de grond of in de lucht aan te gaan. Breid je eilanden uit en kies je eigen weg in een gloednieuw verhaal met iconische personages uit de hele franchise en tientallen jaren Jurassic-kennis binnen handbereik.

Plaats een reactie