Deal is verlopen
2x Belkin BOOST Up Draadloze oplader - 15W

2x Belkin BOOST Up Draadloze oplader - 15W

Deal is verlopen

DealDozer

0 reacties

114x gebruikt

Is jouw telefoon geschikt om draadloos op te laden? Krijg dan nu 50% korting op je tweede oplader. Je krijgt dus eigenlijk 25% korting op twee laders.

Kabelvrije opladen met 15W
Het BOOST↑CHARGE draadloze laadstation (15 W) is speciaal gemaakt voor het snel draadloos opladen van de nieuwste smartphones en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Zorg voor een opgeruimde slaapkamer, werkkamer of keuken door kabels vaarwel te zeggen.

Compatibel met hoesjes tot 3 mm
U hoeft uw toestel niet uit zijn hoesje te halen. Onze BOOST↑CHARGE draadloze laadstations zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze door de meeste lichte, kunststof hoesjes (tot 3 mm dik) heen opladen.

Universele QI™ - compatibiliteit
Het Boost↑Charge draadloze 15W-laadstation is geschikt voor het opladen van elk apparaat dat Qi ondersteunt maar is speciaal ontwikkeld voor het snel opladen van Apple-, Samsung- en Google-smartphones. Alle overige Qi-apparaten worden met 5 W opgeladen.

Led-lampje voor weergave laadstatus
- Een groen lampje geeft aan dat er veilig wordt opgeladen.
- Een oranje lampje geeft aan dat er een onbekend voorwerp is gedetecteerd.
- Een rood lampje geeft aan dat je telefoon niet wordt opgeladen.

Antislip-materiaal
Wordt je vaak gebeld en krijgt je veel berichten? Geen probleem. Dankzij het antislip-materiaal blijft jouw iPhone goed op zijn plek liggen tijdens het opladen.

Voedingsadapter meegeleverd
Een 24 W Quick Charge 3.0-voedingsadapter wordt meegeleverd.

Plaats een reactie