Deal is verlopen
Samsung Galaxy watch Active2 met 63% korting

Samsung Galaxy watch Active2 met 63% korting

Deal is verlopen

Samsung Galaxy watch Active2 met 63% korting

Deal is verlopen

DealDozer

0 reacties

117x gebruikt

Elders €199!

Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm

Als je op zoek bent naar een sportieve smartwatch, kun je voor deze Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm Black Stainless Steel gaan! Je kunt het horloge als persoonlijke coach gebruiken, doordat het al je sportieve activiteiten en je slaappatroon kan meten en analyseren met behulp van verschillende sensoren. De behuizing van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het bandje is gemaakt van leer, waardoor het een luxueuze uitstraling heeft. Dankzij het besturingssysteem en de roterende ring rondom het display is de Watch Active 2 gemakkelijk in gebruik. Bovendien is hij geheel naar smaak aan te passen!

Persoonlijke gezondheidscoach

De zwarte Samsung Galaxy Active 2 heeft verschillende sensoren, die bijvoorbeeld je hartslag of je stappenaantal bijhouden. Met deze gegevens helpt de smartwatch om je gezondheidsdoelen te bereiken en je te motiveren om te gaan sporten. Het herkent automatisch verschillende soorten activiteiten en helpt je zo gezond te leven!

Je slaappatroon ontdekken

Naast sportieve activiteiten kan je Watch Active 2 ook je slaapritme bijhouden. Hierbij onderscheidt het vier slaapfases, waardoor je de volgende dag precies weet hoeveel slaap je hebt gehad. Daarnaast krijg je ook tips zodat jij je slaapritme kunt verbeteren.

Personaliseren van je horloge

Het horloge is naast praktisch ook nog eens een leuke accessoire voor je outfit. Daarom is het aan te passen naar eigen voorkeur: het kan worden gepersonaliseerd met stijlvolle band- en wijzerplaatopties. Zo kun je met de Galaxy Wearable-app het AMOLED-display aanpassen aan de kleding die je die dag draagt!

Zwemmen met je smartwatch

Ook in het zwembad of in een meer hoef je je zwarte Galaxy Watch niet af te doen. Het apparaat heeft namelijk een IP68-rating, wat inhoudt dat het zowel stof- als waterdicht is. Je kunt dus ook je zwemactiviteiten tracken.

Telefoonmeldingen weergeven op je horloge

Je Stainless Steel Watch kan ook worden gebruikt als een verlengstuk van je smartphone. Als je deze verbindt, worden notificaties en andere meldingen op je horloge getoond. Hierdoor hoef jij nooit meer een oproep, melding of berichtje te missen!

Plaats een reactie