Deal is verlopen
50% korting op je eerste parfum van Parfumado

50% korting op je eerste parfum van Parfumado

Deal is verlopen

50% korting op je eerste parfum van Parfumado

Deal is verlopen

Mandy1983

0 reacties

6x gebruikt

Parfumado is een super leuk concept waarbij je elke maand een parfum naar keuze ontvangt. Je ontvangt 8 ML, precies genoeg om een hele maand lekker te ruiken. Je hebt keuze uit vele merkparfums van o.a. Paco Rabanne, Narciso Rodriguez, Prada, Versace, Dolce & Gabbana, Montale, Mancera, Tom Ford, Rituals en nog heeeeeel veel meer! Neem een kijkje op de website van pafumado (https://parfumado.com/) voor het complete assortiment. Zowel voor vrouwen als mannen.

Als je gebruik maakt van de kortingscode 7ZY5yxN8d (kan door meerdere personen gebruikt worden) dan krijg je 50% korting op je eerste maand. Je betaalt dan voor de eerste maand €7,50 i.p.v. €14,95. Na die maand kun je weer opzeggen of je abonnement door laten lopen voor €14,95 per maand. Het abonnement van €14,95 is maandelijks opzegbaar en je kunt tussendoor ook makkelijk een maandje pauzeren.

De eerste maand ontvang je naast je gekozen parfum in 8 ML ook een travelcase om het flesje in mee te kunnen nemen en opbergdoosje waar je 5 parfumado flesjes in kan bewaren.

Ik ben nu zelf al bijna een jaar lid en heel erg tevreden over Parfumado, de service is uitstekend!

Plaats een reactie