de Vakantie Discounter

2 deals

Deals van de Vakantie Discounter

De vakantiediscounter is precies wat je ervan verwacht; gegarandeerde lage prijzen voor heel veel vakantiebestemmingen. Hoe doen ze dat?

  • Ze hebben géén dure winkels op dure locaties waar werknemers dagen zitten te wachten tot er iemand binnenkomt. Dé VakantieDiscounter heeft alles op één locatie.
  • Alles gaat via het internet en veel selfservice. Vanzelfsprekend kun je hen bellen als je een vraag hebt, maar in principe is alles via de website te regelen. Ze sturen ook alles per mail, inclusief de reisbescheiden. Betalingen kunnen gedaan worden via o.a. via iDEAL en VISA (gratis) en American Express (extra kosten). Hiermee besparen ze kosten en dat komt weer terug in een nóg lagere prijs.
  • Volumes stapelen. Dé VakantieDiscounter is uitgegroeid tot hét vakantie discount en last minute kanaal van Nederland en ze kopen groot in. Ze kopen ook liever meer in bij minder aanbieders omdat ze daar nóg betere prijzen mee krijgen.
  • Niet álles willen doen. Alleen maar reizen die Ze echt goedkoper kunnen aanbieden. Traditioneel hebben ze spectaculaire prijzen op pakketreizen naar de Middellandse Zee en verre zonbestemmingen.
  • Meer last minutes dan wie dan ook. Last minute vakanties zijn vaak goedkoper en daarom doen zij er alles aan om uit te blinken in last minutes.
  • 100% onafhankelijk. Ze hebben inkoopcontracten met haast alle Nederlandse touroperators. Om nóg betere prijzen te kunnen bieden hebben ze ook de belangrijkste Duitse touroperators gecontracteerd. Het maakt hen niet uit wie de reis uitvoert, ze gaan altijd voor de beste deal!