Zó schrijf je de perfecte Needle deal

Zó schrijf je de perfecte Needle deal

Geldig tot 1 januari 23.59u

needle

0 reacties

202x gebruikt

We waarderen alle deals die we van jullie binnen krijgen. Toch zijn er nog deals die de keuring niet overleven. Om jullie en ons te helpen en om ervoor te zorgen dat Needle de beste deal community van Nederland wordt, leggen we in deze post uit hoe je een perfecte deal op Needle schrijft.


Wat maakt een deal Needle-waardig?
Als het om een product van een bepaald merk gaat dan is het belangrijk dat dit product nergens anders goedkoper te vinden is. Je kunt de titel van het merk dan het beste even in Google Shopping of een andere prijsvergelijker opzoeken. Is het een stuk goedkoper dan bij andere shops? Dan heb je waarschijnlijk een scherpe deal gevonden!

Als het product geen bepaald merk heeft, of als het bijvoorbeeld om een reis gaat dan kan je je afvragen of het interessant genoeg is voor de community. Denk je dat meerdere mensen het willen hebben? Dan kan het zijn dat je een deal hebt gevonden!

Let er daarnaast altijd op dat er genoeg beschikbaarheid is voor de deal. Als er bijvoorbeeld één schoenmaat te vinden is, dan is het waarschijnlijk niet interessant genoeg. Of als het om een reis gaat; vliegen vanaf Amsterdam naar New York voor € 200,- is heel leuk, vanaf Parijs is dit wat lastiger.

De scherpste online deals hebben bovendien vaak een zeer tijdelijk karakter. De geldigheid kan ook een graadmeter zijn voor het toekomstige succes van jouw deal.


Hoe schrijf ik de deal?

Tip: Voordat je begint; controleer eerst of je deal eerder al door iemand anders is geplaatst. We kunnen namelijk alleen unieke deals goedkeuren.  


Stap 1:  Bij gegevens vermeld je de volgende informatie:

  • Titel : vermeld de productnaam, het merk én de prijs of de korting

  • Aanbieder: selecteer de aanbieder of voeg toe als deze nog niet bestaat

  • Link: voeg de link toe naar de deal en gebruik alléén links naar de daadwerkelijke aanbieder en voorkom links naar tussenwebsites, zoals folderwebsites.

  • Data: Voeg een datum toe als de deal een begin- of einddatum heeft

Stap 2: Zorg voor een zo volledig mogelijke omschrijving:

Schrijf een korte intro over deal. Waarom is het zo'n goede deal? Vermeld daarna de verzendkosten, de einddatum (indien aangegeven), laagste prijs elders, levertijd en de beschikbaarheid. Meld daarbij ook altijd alle voorwaarden voor de deal.


Stap 3: Upload een afbeelding

Selecteer tot slot een afbeelding die past in het preview gedeelte. Een plaatje zegt soms meer dan een stuk tekst, dus als je een leuk plaatje vindt, plaats die dan zeker:)

Voorbeeld dealtjes:

Deal 1

Deal 2

Deal 3


Stap 4: Is je deal helemaal perfect? Indienen maar! 

We kijken uit naar jullie mooie deals en gunnen jullie veel R€wards!


Team Needle