Deal is verlopen
Rush Rush needle fans: pak die Nationale Bioscoopbon!

Rush Rush needle fans: pak die Nationale Bioscoopbon!

Gratis

Deal is verlopen

Rush Rush needle fans: pak die Nationale Bioscoopbon!

Gratis

Deal is verlopen

needle

59 reacties

430x gebruikt

YESSS! Onze eerste needle RUSH is er! De exclusieve give away en winactie voor de échte needle fan.

Nog meer reden dus om onze website, e-mails en social media goed in de gaten te houden. Want dit is dan wel de eerste, maar zeker niet de laatste RUSH!

Met onze eerste RUSH naar aanleiding van Singles Day krijg je zomaar een Nationale Bioscoopbon ter waarde van €25 in je schoot geworpen! Tenminste...als je er snel bij bent én je aan de spelregels houdt ;).


DOE MEE MET DE DAY AFTER SINGLES DAY RUSH
& PAK DIE BIOSCOOPBON


Wat heb jij voor het laatst voor jezelf gekocht?!

  • Stuur vandaag vóór 15.30u een foto in van de laatste aankoop die jij voor jezelf hebt gedaan. Dat doe je door deze foto te uploaden in een reactie onder deze post;


  • Vermeld hierbij waarom jij deze aankoop voor jezelf verdiende en gebruik hiervoor minimaal 2 volzinnen.

  • De eerste 20 deelnemers ontvangen een Nationale Bioscoopbon t.w.v. €25!


    Want of je nu single bent of niet… een filmavondje is altíjd een goed idee!

    Oh, en hadden we al gezegd dat je jouw reactie onder deze post moet plaatsen?! Check!


Dit zijn de spelregels:

  • Jouw reactie moet uiterlijk om 15.30u op 12-11-2019 zijn geplaatst. Let op: een eenmaal geplaatste reactie kun je niet meer aanpassen. Zorg dus dat je jouw reactie meteen volledig is en alle elementen bevat!

  • Als je meedoet, zorg dan dat je jouw deelname in een reactie onder deze post plaatst en niét als reactie op een andere reactie.

  • Reageren op andere reacties mag ook altijd, maar dan kom je niet in aanmerking voor de prijs.

  • De foto is een echte foto van jouw aankoop en mag nadrukkelijk geen standaard product- of stockfoto zijn. Ook aanstootgevende of anderszins ongepaste foto's worden uitgesloten van deelname en verwijderd.

  • Zorg ervoor dat jouw bijschrift minstens 2 volzinnen lang is.

  • Per persoon mag je één keer deelnemen.

  • Alleen de eerste 20 deelnemers die op 12-11-2019 om 15.30u aan alle spelregels voldoen, krijgen een digitale Nationale Bioscoopbon. Deze wordt gestuurd naar het e-mailadres waarmee je jouw needle-account hebt aangemaakt.

  • Wanneer één of meerdere van de eerste 20 deelnemers niet aan alle spelregels voldoen, gaat de prijs naar de eerstvolgende deelnemers die wel alle spelregels in acht hebben genomen.



59 reacties

Patricia


ik heb als laatste aankoop deze ontzettend toffe nagellak aangeschaft en ben al helemaal IN 2 the feestdagen!

ik heb hem verdiend omdat ik gewoon gek ben op nagellak en wil deze actie winnen omdat mijn man en ik hebben een goede film op het oog die we graag willen gaan bewonderen !

duzzz fingerscrossed!

4 jaar geleden
Bauke

Mijn laatste aankoop was deze overheerlijke kipsaté in de bedrijfskantine. Verdiend na het harde werken en een oplader voor de middag. Mmm!

4 jaar geleden
Anoniem-18134

Als laatste hebben we/heb ik een Mazda 2 gekocht! Daarmee kunnen er hopelijk weer veel veilige kilometers volgen.

4 jaar geleden
Nile

Ik ben voor een iPhone 11 Pro gegaan. Een leuker cadeau kon ik niet bedenken. Omdat ik alleen ben op singles day en dat heel zielig is! ;)

4 jaar geleden
nielsschneider

Ik heb deze muis gekocht omdat de vorige overleden was en zonder muis je niet echt chill kan Needle’n! En met een goeie muis kan je de hele single wereld aan 😉

4 jaar geleden
Rango

Ik heb deze mooie en superfijne tas gekocht voor mezelf! Ik heb deze tas gekocht omdat mijn vorige tas door langdurig verbruik helemaal was versleten.. dus meer dan verdiend! Oh, en de plant die erachter staat om de kamer wat op te fleuren ;)

4 jaar geleden
hugo92

Het laatste dat ik voor mezelf heb gekocht zijn deze tennisschoenen. Het vorige paar was versleten en ik was wel toe aan een nieuw flitsend kleurtje!

4 jaar geleden
-Anouk-

Mijn laatste aankoop was onbeperkt sushi eten @ Hana tijdens afgelopen ladiesweekendje weg. Wij hadden al lange tijd niets meer alleen voor onszelf gepland en dat hadden we nu echt wel verdiend!

4 jaar geleden
cejseerden

Dit boek vandaag op de deurmat. 👏🏻WhoopWhoop! Een bioscoopje om bij te komen na werk, zou toch lekker zijn. 😜😏

4 jaar geleden
carinapeters

Zo, heb mezelf net verwend met een lekker broodje omelet bij Bakker Bart vandaag. Heerlijk lunchen op het werk. Eens een keer wat anders dan een simpel broodje kaas, wel verdiend na een aantal drukke dagen. 😅

4 jaar geleden
Potter

Met singles day heb ik deze broek bij H&M gekocht met een singles day korting van 11% en verjaardagskorting 25%. Deze combinatie van kortingen was te mooi om te laten liggen en na meerdere keren natgeregend te zijn op één dag, vond ik dat ik wel iets moois verdiende als troost hiervoor.

4 jaar geleden
yvonnekleyn-raven
4 jaar geleden
Lotus

Ik heb met singlesday nieuwe Adidas schoenen sporttas en sokken gekocht.

sporten is een belangrijk onderdeel van mijn leven en zorg dat ik goede sportartikelen gebruik dat verdien ik om dat voor mezelf te doen.

4 jaar geleden
Meedle

Ik heb deze lekkere repen energie gehaald omdat ik wel wat extra energie kon gebruiken. Heb de hele dag in de kou buiten gestaan. Het begon ook nog te regenen!

4 jaar geleden
pauline0410

Kopen met korting is leuk en omdat ik blijf sporten in de winter verdien ik om lekker warm te blijven. Daarnaast is de aankoop om moed in te praten en fit blijf terwijl het eigenlijk film kijk weer is

4 jaar geleden
TP

Mijn laatste aankoop: deze heerlijke bonskwies, ter ere van onze 11-jarige trouwdag op 11-11! Er waren er meer... gelukkig nog 2 bewaard om te kunnen fotograferen!

4 jaar geleden
DrowningTheDemon

Ik vond hem nice, en dacht dat het een goed idee was om een long sleeve te kopen. Zeker, omdat het weer koud wordt en dit dan warmer is dan een short sleeve.

4 jaar geleden
raimdereus

Sinds een tijdje ben ik begonnen met darten. Om te oefenen heb ik voor mijzelf een dartbord gekocht voor op zolder. Zo hoop ik over een tijdje 180ers te gaan gooien. Het dartbord + surround (niet afgebeeld) ga ik van het weekend ophangen.

4 jaar geleden

Plaats een reactie